VIZIUNEA NOASTRĂ

SN DECO Group crede în dezvoltarea în ritm cu clienţii săi, aducând inovaţie şi resurse adaptate pentru a construi împreună spații pe care să le numim acasă.

Știm că implicarea e reciprocă, de aceea credem cu tărie în sinceritatea dialogului între noi, în soluţii deschise şi fiabile; în schimbul și adaptarea continuă la nou.

Credem că viitorul fiecărei afaceri va fi direct proporțional cu plus valoarea ce o aduce clienților săi, așadar creăm şi îmbunătăţim constant încă de la începutul anului 1991.

ÎNCEPUTURI

Totul a început la Şeica Mică, unde familia Draser producea halviţă şi alte bunătăţi după reţete ştiute de saşi din generaţie în generaţie.

Firma Siebenburgisches Nugat a fost înfiinţată în anul 1991, de către Georg Draser, care pe vremea aceea producea dulciuri şi sucuri: ciocolată de casă, halviţă, frucola. Era în Şeica Mică, avea 30 de oameni, majoritatea erau saşi. În 1991, cum au plecat toţi în Germania, a rămas fără oameni care să muncească, oameni care cunoşteau reţetele şi secretele acestor produse. N-a mai putut produce, fiindcă nu mai avea cu cine, şi aşa fiul său, Uwe Draser s-a gândit să schimbe profilul. Din păcate!

”Eu şi astăzi aş mai vinde halviţă, dar, în primul rând, n-am cu cine să produc. De vândut, cred că aş putea vinde, că cerere sigur ar fi!“, zâmbeşte Uwe Draser, CEO SN DECO GROUP, cu gândul la începuturile modeste ale afacerii sale.

În 1996, s-a reîntors în România cu soţia şi au început să importe, tot pe firma aceasta, Siebenburgisches Nugat, mochete şi covoare. Au avut primul magazin în Copşa Mică, iar cu asta practic a început totul.

O VIZIUNE NOUĂ

După câţiva ani în care afacerile au crescut şi Siebenburgisches Nugat şi-a găsit clienţi în toată ţara, familia Draser a hotărât că e momentul să extindă echipa.

Prin anul 2000, au început să angajeze şi agenţi de vânzări. Până atunci, ei făceau tot. Erau şi şefi şi agenţi, făceau şi achiziţiile, plecau şi în ţară şi aşa mai departe. În 2000, au angajat un tânăr, pe dl. Adrian Popa, şi au mai avut un sprijin. Mai aveau opt angajati care lucrau la mochetă şi covoare şi atunci au zis că se pot extinde, dar le trebuiau şi alte produse, deoarece era greu să rămâi numai cu o gamă de produse.

Aşa au început să importe galerii şi şine de tavan pentru perdele în 2001-2002. În 2003 au început producţia acestora. Au zis că mai bine să încerce să le producă în România, în Șeica, decât să importe din alte țări. Au cumpărat utilaje şi au început producţia de galerii, care au mers foarte bine.

În 2004, au decis să se extindă. S-a început şi producţia de tâmplărie PVC cu geam termopan. Creştea şi echipa de vânzări şi, treptat, se adaugau articole noi la gama de produse existentă. Din 2007, deja aveau în portofoliu şi materiale textile (perdele şi draperii) şi alte produse pentru decoraţiuni interioare.

”În fiecare an s-a adăugat grupului câte o firmă nouă, în acest ritm am dezvoltat grupul, încât în momentul de faţă sunt doisprezece entități în grup și peste 400 de angajați!“.

Despre noi

Suntem producători și distribuitori pe plan național și internațional de decorațiuni interioare și avem o gama variată de produse pentru amenajarea spațiilor în domeniul HoReCa.

Produsele sunt personalizabile în ceea ce privește designul și culorile pentru a se potrivi stilului și nevoilor fiecărui client.

contact zonal

HR | CV | MS | BV

TM | CS | AR | BH

SB | AB | HD | VL

BUCUREȘTI | ILFOV

Reprezentanți vânzări