SN DECO

GALERII, PERDELE, TAPET, PROFILE, PARCHET

Compania în jurul căreia s-a format SN Deco Group comercializează produse de design interior și desfășoară activități de producție, import și achiziții pentru celelalte companii ale grupului.

Produsele sunt comercializate în mare parte în marile lanțuri Dedeman, Ambient, Hornbach, Mathaus, Bricodepot, Leroy Merlin, Auchan, dar și de către alți revanzatori din domeniul decorațiunilor interioare.

www.sndeco.ro

BASTION

CASA NOASTRĂ, FORTĂREAȚA NOASTRĂ

Bastion este fabrica de uși și ferestre din tâmplărie PVC, având o capacitate de aproxițmativ 160 de unități pe zi.
Parteneri: Veka, Profine, Extruplast, Hoppe, Elumatec și Saint Gobain

Oferim servicii de montaj cu echipe proprii și o gamă largă de accesorii cum ar fi plase de țânțari, rulouri, pervaze etc.

 www.fereastrabastion.ro

LARIANA

TOTUL PENTRU FEREASTRA TA!

Este o companie specializată în producția, importul și distribuția sistemelor de umbrire, încă din 1995.

Printre premiile primite:
-Locul 1 top afaceri România;*
-Locul 1 top profit România;*
-Cea mai mare firmă din județul Sibiu;*

*în domeniul 1399: Fabricarea altor articole textile n.c.a.

www.lariana.ro

PLAST DNP

PROFILE EXTRUDATE, PROIECTARE SI EXECUTIE MATRITE

Fondată în anul 2008, SC PLAST DNP SRL face parte din grupul de firme SN DECO și este specializată în prelucrarea maselor plastice.

Produce profile extrudate pentru diferite ramuri industriale, iar printre cele mai importante produse găsim șinele pentru perdea, măștile de șină, colțare faianță și aproximativ 30 modele de plinte.

În momentul de faţă deţine 5 linii de extrudat profile PVC, PE, PP, ABS şi diverse utilaje pentru prelucrări mecanice / fabricarea de matrițe.

www.plastdnp.com

TERACOTA

Ultima fabrică de sobe manuale pictate din România. 

  Ca parte din grupul de firme SN DECO, societatea Teracota Mediaș continuă același procedeu manual de presare a cahlelor menținând rețeta originală utilizată încă de la înființarea fabricii.

www.teracota.ro

VAMILEX

CHERESTEA,TÂMPLĂRIE ȘI MOBILIER. 

Firma VAMILEX are ca obiect de activitate prelucrarea primară a lemnului brut, asigurând astfel materialul de producție pentru firmele grupului.

Compania este lider zonal în domeniul exploatărilor forestiere, fiind producător de cherestea din fag, stejar și cireș și furnizor de lemne pentru foc.

www.vamilex.ro

SN MOBIS

UȘI LEMN MASIV, MOBILIER MIC ȘI MOBILIER MARE. 

SN Mobis produce mobilier din lemn masiv, standard sau la comandă.

Lucrăm în strânsa legătură cu designeri și arhitecți, astfel putem realiza cele mai creative și inovative produse cu ajutorul utilajelor performante care ne permit să facem toate tipurile de finisaje: lemn masiv, mdf furniruit, mdf, pal, metal.

www.snmobis.ro

TIPOMED

CALITATE ÎNAINTE DE TOATE! 

Tipografia Mediensis execută cu succes lucrări personalizate de design și print. Aparatura sofisticată ne permite să satisfacem exigențele clienților noștri.

Tipizate personalizate, ștampile, rechizite școlare, print digital cât și de dimensiuni mari (bannere și publicitate outdoor), gravură laser și serviciul de legătorie, sunt doar câteva soluții pe care le oferim.

Oferim servicii de design primar incluse în prețul tipăriturilor și a printurilor digitale, executate de persoane cu experiență, în cel mai scurt timp de la lansarea comenzii.

www.tipomed.ro

STATIA DE BETOANE

BETOANE, AGREGATE, TRANSPORT, SERVICII DE POMPARE. 

Producem toate clasele de betoane, iar la cerere elaborăm prin laboratorul propriu rețete speciale, adaptate nevoilor speciale ale clienților.

Serviciile sunt asigurate de flota proprie de autobetoniere și autopompa de beton, astfel pliindu-ne pe nevoile clienților.

Comenzi și detalii pe betoanemedias.ro

 

DRASIB CONSTRUCT

NISIP, BALAST, SORTURI

DRASIB CONSTRUCT SRL – efectuează activități de balastieră precum extracție nisip, pietriș și prelucrarea acestor materiale.

În plus, asigură efectuarea activităților pe balastieră necesare în construcții: extracția, sortarea și spălarea nisipului, balastului și sortului prin utilizarea echipamentelor proprii de extracție, sortare, încarcare și transport.

SN LOGISTIK

SERVICE AUTO, VULCANIZARE, ITP ȘI GEOMETRIA ROȚILOR

Servicii de reparații și întreținere auto:

-reparații mecanice;
-reparații electrice;
-testare motor;
-geometria roților;
-vulcanizare;
-spălătorie auto;
-ITP autorizat;

Despre noi

Suntem producători și distribuitori pe plan național și internațional de decorațiuni interioare și avem o gama variată de produse pentru amenajarea spațiilor în domeniul HoReCa.

Produsele sunt personalizabile în ceea ce privește designul și culorile pentru a se potrivi stilului și nevoilor fiecărui client.

contact zonal

HR | CV | MS | BV

TM | CS | AR | BH

SB | AB | HD | VL

BUCUREȘTI | ILFOV

Reprezentanți vânzări