Nachrichten

Neues über unsere Aktivität

Manager departament tâmplărie PVC – BASTION

Manager pentru departamentul nostru de tâmplărie PVC - BASTION. CERINȚE :  - Absolvent studii superioare, de preferiță profil economic; - Abilități bune de negociere, comunicare și relaționare; - Abilități de organizare, planificare și prioritizare a activităților; -...

SN Deco Group angajează director export

Experienta relevanta pe o pozitie manageriala in domeniul vanzarilor, cu experienta in conceperea unui plan de vanzari, administrare de bugete si urmarirea unor obiective de vanzari masurabile (minim 5 ani).

Abilitati si competenta interpersonale: abilitati dezvoltate de comunicare, capacitate eficenta de analiza si sinteza, rezolvare de probleme si abilitati decizionale, aptitudini organizatorice, gestionare eficienta a timpului de lucru, etc.

Monitorul de Mediaş: Live video Dublă Inaugurare

SN DECO GROUP sărbătorește finalizarea celui mai amplu proces de modernizare al diviziei de tâmplărie PVC, acum sub brandul corporatist ”Bastion”, dar și inaugurarea stației de betoane de pe platforma Automecanica.

SN Deco Group, partener la Medias Bike Marathon

Cea de-a doua Medias Bike Marathon a fost un real succes. 420 de concurenţi din țară și străinătate au luat startul la competiţia care s-a desfăşurat sâmbătă. S-a concurat pe trei trasee, de 25, 42 şi 70 kilometri. Interes a fost și în rândul...