SN DECO a inaugurat două facilități de producție noi pe platforma Automecanica

Grupul de firme SN DECO și-a inaugurat un nou punct de lucru la Mediaș. Pe platforma Automecanica funcționează divizia de tâmplărie PVC care a trecut printr-un amplu proces de modernizare, o stație de betoane dar și un atelier mecanic. Investiția se ridică la 1,5 milioane de Euro și înseamnă 50 locuri de muncă noi.

SN DECO a sărbătorit finalizarea celui mai amplu proces de modernizare a Diviziei de tâmplărie PVC, acum sub brandul corporatist „Bastion”, dar și a unei stații de betoane. Dubla inaugurare a celor două facilități de producție a avut loc vineri după-amiază pe platforma Automecanica.

Stația de betoane vine ca o completare a domeniului de activitate al grupului și este una foarte modernă. Compania dispune de propria flotă de autobetoniere, dar și de o autompompă de beton cu un braț cu patru module. 

Începând cu anul 2014, SN DECO are propria divizie de producție de sisteme de tâmplărie PVC. Anul acesta s-a investit într-o linie de producție automatizată, iar Divizia de tâmplărie PVC funcționează acum sub brandul Bastion.

La dubla inaugurare au participat autoritățile locale și centrale, reprezentanți ai comunității locale, dar și parteneri ai companiei. 

Grupul de firme SN DECO este cel mai important producător și distribuitor de decorațiuni interioare din Transilvania. Acesta are în componență zece firme și 450 angajați.

Sursa: NOVA TV