Una dintre cele mai mari și competitive firme de pe piața decorațiunilor interioare din România, SN Deco, și-a deschis joi portțile, inaugurând punerea în funcțiune a două noi hale de producție.

Pe lângă portofoliul bogat pe care societatea îl deține, oferind clienților servicii de cea mai bună calitate, această nouă filă scrisă în istoria SN Deco, a creat încă 50 locuri de muncă.

De altfel, de la înființarea firmei, din 1991 și până în prezent, societatea care asigură producția, importul și distribuția directă la magazinele specializate a decorațiunilor interioare, a avut o creștere susținută, contribuind la dezvoltarea economică și socială a satului și zonei în care ne își desfășoară activitatea, prin crearea a peste 250 posturi de muncă, implicare în viata socială și economică cât și prin nenumărate și puternice colaborări cu furnizorii locali.

80 % din angajați sunt locuitori ai comunei Șeica Mică.

Ca urmare a investițiilor constante de extindere și modernizare a firmei apar cele două noi linii de producție, extrudare, și profilare tablă metalică. Pentru o buna desfășurare a fluxului tehnologic a acestor noi unități de producție au fost nevoie de: 7.000 mp hale și depozite industriale; 1.000 mp birouri; 120 zile de muncă; 50 persoane și o investiție de 1,5 milioane euro.

Aici poți vedea o galerie foto de la eveniment, iar mai jos un material video, cu declarațiile reprezentanțiilor SN Deco, precum și imagini din cele două noi hale de producție.

https://youtu.be/uAsPQDwUses