Sărbătoare în familia SN Deco din Şeica Mică.

Astăzi a fost inaugurată o linie nouă de producţie, o investiţie de 1,5 milioane Euro care a creat 50 locuri de muncă noi. Evenimentul a coincis şi cu aniversarea lui Uwe Draser, administratorul Grupului de Firme SN DECO.

Activitatea firmei SN Deco a fost extinsă prin relocarea din Germania a unei fabrici de extrudare şi profilare. Investiţia a presupus construirea unor spaţii adecvate pentru utilaje, dar şi specializarea angajaţilor în Germania. Astăzi a avut loc la Şeica Mică inaugurarea oficială a liniei noi de producţie în prezenţa a unor invitaţi printre care şi deputatul Gheorghe Roman, un prieten vechi al administratorului grupului de firme SN Deco, Uwe Draser.

Prin intermediul inaugurării de astăzi, grupul de firme SN Deco şi-a extins activitatea şi a creat în acelaşi timp un număr de 50 locuri muncă noi. Inaugurarea noii linie de producţie a coincis cu aniversarea lui Uwe Draser, administratorul Grupului de Firme SN DECO. Acesta a avut parte de o surpriză din partea angajaţilor.