Grupul SN Deco anunță inagurarea unei noi linii de producție profilare tablă, în cadrul evenimentului ”Zilele porților deschise”, pe data de 6 august 2015. Această investiție face parte dintr-un plan de dezvoltare și extindere a activității grupului, care va fi pus în aplicare în următorii ani.

Ca urmare a investițiilor constante in modernizarea fabricii de profilare, au fost deschise două noi linii de producție, respectiv extrudare și profilare tablă metalică. Pentru deschiderea acestor noi linii de producție și pentru o bună desfășurare a fluxului tehnologic au fost necesare mai multe resurse, cele mai importante fiind 7.000 mp de hale industriale și depozite, 1.000 mp de birouri și zeci de angajați care s-au implicat pentru dezvoltarea acestui proiect. Liniile de producție au fost finalizate în 120 de zile, iar suma totală investită în modernizarea fabricii de profilare a fost de 1,5 milioane de euro.

Cu prilejul inagurării celor două noi linii de producție, domnul Uwe Draser, managerul grupului SN Deco a declarat: ”SN Deco dorește ca, împreună cu invitații, colaboratorii și locuitorii din Șeica Mică, dar și din satele învecinate, să transforme inaugurarea celor două noi linii de producție într-un motiv de sărbătoare și de bucurie.”

In cei 20 de ani de activitate grupul SN Deco a avut o crestere susținută, implicându-se în dezvoltarea economică și socială a localității Șeica Mică, precum și a întregii zone în care se desfășoară activitățile firmelor care fac parte din grup. Astfel, au fost create peste 250 de locuri de muncă și au fost realizate colaborări puternice cu furnizori locali. Pentru a marca importanța relațiilor cu comunitatea locală, inaugurarea celor două linii de producție se va desfășura în prezența oficialităților locale și a altor invitați din zonă.

Toate persoanele care doresc să viziteze noile linii de producție, vor putea face acest lucru în cadrul evenimentului ”Ziua porților deschise”, alături de responsabilii de departamente care vor oferi informații suplimentare.

SN Deco este lider regional în domeniul producției, importului și distribuției directe a produselor din domeniul decorațiunilor interioare. Gama de produse include decorațiuni interioare, produse pentru casă, curte și grădină. Produsele SN Deco se adresează atât clienților persoane fizice, cât și societăților comerciale.