Data de 14 septembrie 2012 aduce pe harta orașului Bistrița un nou magazin de bricolaj, odată cu inaugurarea celui de-al 30-lea magazin Dedeman din România. În acest fel, SN Deco va fi mai aproape de clienții din județul Bistrița Năsăud care vor putea să achiziționeze produsele noastre și de aici.

Astfel, începând de astăzi, puteți găsi produsele SN Deco în secțiunea de decorațiuni interioare a magazinului. Vă așteaptă sute de produse din categoriile galerii lemn masiv, galerii fier forjat, șină tavan, perdele și accesorii perdele, ștergătoare pentru picioare, tavan fals și baghete, tapet decorativ și autocolant. Alături de acestea, veți găsi și produsele companiei Lariana, companie membră a familiei SN Deco – rulouri, jaluzele, plissee, sisteme panou.

Magazinul este situat pe strada Sigmirului, nr. 20. Mai multe informații și o hartă detaliată a zonei le puteți găsi pe site-ul Dedeman. Mai jos vă prezentăm câteva fotografii cu produsele noastre în incinta magazinului (click pe fotografii pentru mărire).

Galerii pentru perdele - stand din Dedeman Bistrita

Sina de tavan pentru perdele - stand Dedeman Bistrita

Stand perdele Dedeman Bistrita

Stand tapet si autocolant Dedeman Bistrita

Aranjament perdea Dedeman Bistrita

Aranjament perdea Dedeman Bistrita