Tapetul, element folosit în decorare încă din Antichitate

Tapet decorativ adeziv pentru interior

Istoria tapetului decorativ începe în China Antică și se întinde pe o perioadă de aproape două milenii. La scurt timp după ce-au inventat hârtia, în sec. I E.N., chinezii au început să lipească pe pereții locuințelor lor hârtie din orez.

Odată cu răspândirea în Europa a științei fabricării hârtiei, tapetul începe să fie folosit de către nobili ca un accesoriu decorativ în castele, modelele fiind inițial pictate manual, la prețuri exorbitante. După inventarea tiparniței, el devine tot mai răspândit, costurile de producție scăzute făcându-l accesibil și clasei de mijloc.

Câteva sute de ani mai târziu, dezvoltarea fotografiei color de la sfârșitul secolului 20 aduce „pe val”  fototapetul, atenția populară fiind îndreptată în principal asupra peisajelor viu colorate. Acestea acopereau de regulă unul sau doi dintre pereții unei încăperi.

Tapetul decorativ redevine popular la începutul noului mileniu, pe măsură ce produsele disponibile în comerț încântă prin tot mai multă eleganță, iar diversitatea de modele și culori pot satisface orice gust.

Tapetul decorativ în oferta SN Deco

Creșterea cererii de tapet pe piața românească de decorațiuni interioare au determinat grupul SN Deco să ia serios în considerare distribuția de tapet. Astfel, începând cu vara acestui an, în colaborare cu producătorul german AS Creation, importăm și distribuim la nivel național numeroase modele de tapet, pentru toate tipurile de încăperi.

Începând de astăzi, acestea pot fi găsite și în magazinul online de decorațiuni SN Deco, în diverse modele și culori. Comercializăm mai multe colecții, rolele de 10 x 0,53 metri având suportul constituit din hârtie duplex, cu acoperire de vinil compact sau expandat.

 Vă invităm să le vizualizați dând click pe imaginea de mai jos:

Tapet decorativ pentru interior