În urma anunțului publicat pe blog la sfârșitul lunii ianuarie am primit foarte multe CV-uri pentru postul de membru al departamentului online & comunicare al grupului SN Deco. Articolul s-a bucurat de atenția a aproape 1.000 de persoane datorită ajutorului primit de la Cristina, Mircea și Feri. Mulțumim pentru popularizare!

După mai multe discuții și o atentă sortare a CV-urilor și scrisorilor de intenție primite, ne-am oprit la Viorel (Vio) Pop, care a devenit colegul nostru în urmă cu câteva zile. Cu această ocazie îi urăm un bun venit în echipa SN Deco!

În continuare, îl lăsăm pe el să se prezinte:

Viorel Pop - membru in echipa SN DecoAveam deja mai multe proiecte online la care lucram, când am văzut anunțul de angajare al SN Deco. Am verificat să văd despre ce e vorba și am realizat că se pot face multe lucruri frumoase și imaginea grupului de firme se poate îmbunătăți radical în online. Lucrul acesta m-a atras, îmi place să fiu provocat.

Sunt perfecționist și îmi place să văd lucrurile duse la capăt la cele mai recente actualizări. Am făcut peste 40 de site-uri până în prezent, dar de asemenea am lucrat și design grafic, reviste, pliante, postere pentru diferite firme sau organizații.

Îmi place să învăț lucruri noi și să fiu la curent cu tot ce e nou în IT și să călătoresc în locuri mai puțin vizitate de români. O altă pasiune, în afară de webdesign, pentru care îmi pare rău de multe ori că nu investesc mai mult timp e fotografia.

istemele electronice moderne folosite în decorarea interioară.

Succesul întâlnirii ne-a determinat să luăm decizia de a organiza cât mai curând posibil o a doua ediție.

P.S. Puteți vedea mai multe fotografii de la întâlnire pe pagina noastră de Facebook.