Timpul este școala în care învățăm, Timpul este focul în care ardem.” spunea în poemul său intitulat „Calmly We Walk Through This April Day”, Delmore Schwartz, un cunoscut  scriitor american din secolul trecut.

Tortul aniversar de la petrecerea SN Deco

În cazul SN Deco, anul 2011 a reprezentat o importantă piatră de hotar, fiind momentul în care am marcat 20 de ani de activitate pe piața de decorațiuni interioare.

Dacă ar fi să luăm în considerare doar statisticile, am spune că 20 de ani înseamnă:

  • 7 305 zile;
  • 175 316 ore;
  • 10 518 975 minute;
  • 631 138 519 secunde.

Însă cu toții știm că istoria unei companii nu se învârte doar în jurul discuției despre timp. Iar povestea SN Deco e una în care vorbim despre oameni dedicați, care și-au îndeplinit sarcinile de muncă cu mult entuziasm și dăruire. E o poveste presărată cu referiri la confortul adus în căminele câtorva sute de mii de clienți ce-au decis să-și decoreze casele folosind produse fabricate, importate sau comercializate de noi.

Așa cum probabil știți, am pornit în 1991 în localitatea Șeica Mică, județul Sibiu, cu doar câțiva angajați și orientându-ne în special către piața de dulciuri; pe măsura trecerii celor 20 de ani însă, am crescut treptat portofoliul de servicii și produse până când am ajuns la stadiul actual: o echipă de aproximativ 200 de angajați și puncte de lucru în Șeica Mică, unde se află în continuare sediul, cât și în orașele Mediaș, Sibiu, Sighișoara, Târgu Mureș și Brașov. Iar planurile pentru următorul an nu sunt deloc modeste.

De aceea, seara zilei de sâmbătă, 17 decembrie, a fost dedicată acestui moment aniversar: angajații, partenerii, prietenii și conducerea companiei reunindu-se la Hotelul Binder Bubi Mediaș în cadrul petrecerii de Crăciun. Împreună am celebrat atât anul care a trecut, care a fost un succes, cât și întreaga istorie de două decenii a SN Deco.

Atmosfera sărbătorească a devenit deja o tradiție la acest tip de evenimente și credem că toți cei prezenți s-au distrat și au avut o seară plăcută.

Sperăm ca următoarea petrecere de sfârșit de an să ne prindă într-o situație chiar și mai bună, cu mai mulți prieteni și membri ai echipei iar pe parcursul anului 2012 să reușim să facem în continuare ceea ce știm cel mai bine de două decenii: să aducem în casele clienților noștri o picătură de culoare, ajutându-i să aibă cămine mai confortabile, mai  frumoase, mai elegante.

_ _ _

Poți vedea și tu câteva fotografii de la petrecerea de la finalul anului 2011 pe pagina de Facebook a SN Deco.

_ _ _