Avem deosebita plăcere de a vă prezentăm mai jos comunicatul privind preluarea firmei Lariana de către grupul SN Deco:

Pe piața decorațiunilor interioare, achiziția începutului de an vine din județul Sibiu, S.C. Lariana S.R.L. alăturându-se grupului SN Deco.
Aducând cu sine o istorie de peste 15 ani și o bogată tradiție în domeniul jaluzelelor și rulourilor interioare și exterioare, marchizelor și-a ușilor de garaj și fiind în același timp producător în extrudarea PVC-ului, firma Lariana SRL din Mediaș a fost achiziționată la începutul acestui an de către grupul SN Deco, manageriat de Uwe Draser. Achiziția vine pe fondul dorinței grupului de lărgire a paletei de produse comercializate pe piața din România.
Ca producătoare, importatoare și distribuitoare, firmele componente ale grupului SN Deco se adresează unui public larg, ele acoperind toate nevoile din piața de decorațiuni interioare.
Cele peste 2500 de produse ale SN Deco sunt distribuite la nivel național, decorând cu succes mii de căminuri în ultimele două decenii.
Pentru Lariana intențiile sunt clare – lărgirea colecției de produse, investiții în logistică și personal, concomitent cu penetrarea pieței în arii cât mai largi. Munca în această direcție a început deja, fiind achiziționate utilaje noi, Lariana urmând să fie primul producător român de plissee.
Grupul SN Deco este format din firmele Siebenburgisches Nugat, Kluwe, Plast DNP, Draser Import-Export, Dobenmar, Drasib Construct și (de acum înainte) Lariana.

Produs la Lariana - plissee (rosu)produs la Lariana - rulou (galben)