Conform ultimelor statistici despre social media, în România sunt înregistrate aproape 1.7 milioane de conturi Facebook și peste 35.000 de conturi Twitter.

Deoarece suntem conștienți că mulți dintre clienții noștri sunt prezenți acolo, de câteva luni SN Deco activează nu doar aici pe blog ci și pe un cont de Twitter și o pagină pe Facebook.

Astfel, pe lângă faptul că prin intermediul celor două rețele sociale puteți să aflați primii de primii de noile produse și promoții și să obțineți sfaturi pentru amenajarea casei dumneavoastră, începând de azi vă oferim posibilitatea de a economisi bani cu ajutorul lor.

Primul pas e să ne urmărești pe Twitter, sau să apeși butonul de „Like/Îmi place” de pe pagina noastră de Facebook. Apoi, când plasezi comanda în cadrul magazinului online lasă-ne un mesaj în câmpul pentru mesaje din cea de-a treia pagină a procesului de comandă, „adresa”, (click mai jos pe imagine pentru detalii), specificând în mesaj și care este contul de pe care ai dat follow/like.

Pasul trei in comanda SN Deco

Permite-mi să te felicit. Urmând pașii de mai sus, tocmai ai obținut o reducere cu 5% a valorii comenzii tale!