set de accesorii pentru sina de tavan

Dintre toate produsele de design interior pe care le distribuim atât în online cât și în offline, o atenție deosebită a fost acordată întotdeauna perdelelor, sistemelor lor de prindere cât și accesoriilor.

Astfel, în privința sistemelor de prindere a perdelelor și draperiilor, lucrurile sunt simple și se împart în două categorii principale: prindere pe șină de tavan și prindere pe galerie. La rândul lor, fiecare din cele două categorii principale se divizează în mai multe subcategorii (șine BM1, BM2, BM3, SM1, SM2, SM3 / galerii din fier forjat, lemn masiv, galerii cafe, sau diverse profile metalice – Decoline, Impresione etc)

Scriu acest articol pentru a aduce o lămurire, după ce am constatat recent că încă se mai fac confuzii.

Așadar, la șinele de tavan accesoriile de prindere (călăreți, capete, opritori, holșuruburi, dibluri, căpăcele) nu vin la pachet, ca la galeriile Filigrano sau Galeriile Cafe ci trebuie comandate separat, de aici.

Masca pentru șină are și ea subcategoria ei separată în cadrul magazinului iar elementele de conexiune și coturile sunt delimitate la rândul lor.

Fără accesorii, șina e o bucată nefolositoare de plastic iar masca îi conferă un aspect deosebit, asortând-o cu mobila și culoarea zugrăvelii din încăpere.